foto

Joanna Bobin

  • nar. Greater London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Gunpowder Milkshake
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Grimsby
2015 Už teď mi chybíš
2011 3 fois 20 ans
2007 Ocelová past
The Scum Also Rises (TV film)

TV seriály

2020 Bridgertonovi (TV seriál)
Po bouři (E08)
Propastná vzdálenost (E07)
Šustot sukně (E06)
další epizody (8)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
2017 Timewasters (TV seriál)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2013 Not Going Out (TV seriál)
Rachel (S06E05)
2011 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2010 Rev. (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (5)
Ajťáci (TV seriál)
Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)
Podfukáři (TV seriál)
Conned Out of Luck (S06E05)
2009 Podfukáři (TV seriál)
The Road Less Travelled (S05E06)
2008 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
The Robinsons (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2002 State We're In, The (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
TV Go Home (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Take Three Women (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky