foto

Tennessee Ernie Ford

  • nar. 13.2.1919
    Bristol, Tennessee, USA
  • zem. 17.10.1991 (72 let)
    Reston, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Mouse On the Mayflower (TV film)
1957 The Lonely Man
1954 Corral Cuties
1951 Muž v sedle
1946 Nejlepší léta našeho života

TV seriály

1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1965 Oh My Word (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2020 My Darling Vivian - a.z.
2016 Norman Lear: Just Another Version of You - a.z.
2015 Tab Hunter Confidential - a.z.
2001 I Love Lucy's 50th Anniversary Special (TV film) - a.z.
1975 Arena (TV seriál) - a.z.
1951 Screen Snapshots: Jimmy McHugh's Song Party

Video kompilace

1984 DTV: Golden Oldies (video kompilace) - a.z.

Host

TV pořady

1987 Dolly (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Mac Davis Show, The (TV pořad)
1973 NBC Follies (TV pořad)
1972 The Fabulous Fordies (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad) - mod.
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 The Lux Show (TV pořad)
1956 The Rosemary Clooney Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad) - mod.
1955 Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad) - mod.
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1953 Tonight! (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Songs for Sale (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
The Frank Sinatra Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1949 Hometown Jamboree (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky