foto

Cheri Minns

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2021 Blonde
2014 Bulvár
Letos Vánoce nebudou
Noc v muzeu: Tajemství hrobky
The Angriest Man in Brooklyn
2013 30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže
Pohled na lásku
Robin Williams in Multiple Exposures
2012 Bitevní loď
Hunger Games
2011 Cinema verite (TV film)
Hop
Nela Náladová zachraňuje prázdniny
2010 Noční můra v Elm Street
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Cvokař
Noc v muzeu 2
Starý páky
Táta šampión
2007 Alvin a Chipmunkové
Kněz je poděs
Melodie mého srdce
2006 Garfield 2
Muž roku
Noc v muzeu
Noční volání
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2005 Moje krásná čarodějka
Zmražená pojistka
2004 Final Cut
Nezapomenutelné dětství
Poslední výstřel
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
Radio
2002 Expres foto
Insomnie
Rockerky
Smoochy
2001 Milionový závod
2000 Smlouva s ďáblem
1999 Andrew - člen naší rodiny
Jakub lhář
1998 Doktor Flastr
Jak přicházejí sny
1997 Den otců
Flubber
G. I. Jane
1996 Jako vejce vejci
Ptačí klec
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
1994 Jimmy Hollywood
Skandální odhalení
Čas rozhodnutí
1993 Addamsova rodina 2
Hokus pokus
1992 Hračky
Líbánky v Las Vegas
1991 Bugsy
1990 Dick Tracy
Pohlednice z Hollywoodu
Tři muži a mladá dáma
1989 Je naděje
Řekni cokoliv...
1988 Daleký sever
Spokojenost
1987 Destination America (TV film)
Krycí jméno: Tanečník (TV film)
Letní škola
Private Eye (TV film)
1986 American Anthem
Stranded (TV film)
Ta nejlepší léta
Trenérka
1985 Hledání vidiny
1984 Meatballs Part II
Windy City
1983 The Man Who Wasn't There
1982 Pátek třináctého 3
1981 Závod s časem
1980 Dům splněných přání (TV film)
1977 Šedý orel
1976 Děsivý soumrak nad městem
Podzimní vítr

TV seriály

2015 Agent X (TV seriál)
2014 The Crazy Ones (TV seriál)
March Madness (E18)
Heavy Meddling (E17)
Zach Mitzvah (E16)
další epizody (7)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
The Intern (E11)
Models Love Magic (E10)
Sixteen-Inch Softball (E09)
další epizody (10)
Úplně normální (TV seriál)
The Big Day (E22)
Finding Name-O (E21)
About a Boy Scout (E20)
další epizody (11)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Baby Proofing (E11)
The XY Factor (E10)
Pardon Me (E09)
další epizody (7)
Wilfred (TV seriál)
Pokrok (S02E01)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
K nakousnutí (S01E01)
1995 Platypus Man (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
1981 Dallas (TV seriál)
Ewing-Gate (S04E23)
Full Circle (S04E22)
New Beginnings (S04E21)
další epizody (15)
1980 Dallas (TV seriál)
Trouble at Ewing 23 (S04E08)
The Fourth Son (S04E07)
The Venezuelan Connection (S04E06)
další epizody (18)
1979 Dallas (TV seriál)
Love and Marriage (S03E15)
Return Engagements (S03E14)
Mother of the Year (S03E13)
další epizody (26)
1978 Dallas (TV seriál)
Kidnapped (S02E13)
Fallen Idol (S02E12)
Trojúhelník (S02E11)
další epizody (6)

Dokumentární

2010 Industrial Light & Magic: Creating the Impossible (TV film)

TV pořady

2002 Robin Williams: Live on Broadway (TV pořad)
1980 Solid Gold (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Táta šampión
1976 Podzimní vítr

Dokumentární

2018 Robin Williams: Mysl na dlani

Scénografická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky