foto

Fabrizio Sforza

  • zem. 12.10.2009
    Roma, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2009 Night of the Sinner
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
K. Il bandito
Lekce 21
2007 Andělé a panny
2006 Dobrý ročník
Svatá rodina (TV film)
Syn přízraku
2005 Pod nadvládou zla
2004 Vymítač ďábla: Zrození
2001 Dva muži a batole
Hannibal
Černý jestřáb sestřelen
2000 Kandidáti
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Druhá šance
Talentovaný pan Ripley
1998 Hasards ou coïncidences
Nebezpečná krása
1997 Kundun
Princezna a chuďas (TV film)
1996 Anglický pacient
1995 Šarlatové písmeno
1994 Dračí prsten (TV film)
Italské námluvy
Nehynoucí láska
1993 Princezna Fantaghiró 3 (TV film)
1992 Lék pro Lorenza
Manželé a milenci
Princezna Fantaghiró 2 (TV film)
Segno del comando, Il (TV film)
1991 Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (TV film)
1990 Kmotr III
1988 Amore di donna, Un
Dobrodružství Barona Prášila
Z rovnováhy
1987 Láska a vášeň
Poslední císař
1984 Una donna allo specchio
Vigna di uve nere, La (TV film)
1983 Klíč
Lontano da dove
Ohnivý blesk
Příkaz k smrti
Ras del quartiere, Il
1980 Arrivano i bersaglieri
Luca il contrabbandiere
1979 Agenzia Riccardo Finzi, praticamente detective
Corpo della ragassa, Il
Maschio, femmina, fiore, frutto
Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
1978 Quei figuri di tanti anni fa (TV film)
Voci di dentro, Le (TV film)
1977 Mám strach
Nahá mezi kanibaly
1976 Casanova Federica Felliniho
Dámy a pánové, dobrou noc
XX. století
1975 El clan de los inmorales
1974 Lidový román
1973 Padrina, La
1970 The Invincible Six

TV seriály

2009 Il falco e la colomba (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nová spojení, nové akvizice (S04E08)
1978 Sam et Sally (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky