foto

Kenny Myers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Ready Player One: Hra začíná
Vice
2015 Most špiónů
2014 Všechny cesty vedou do hrobu
2012 Lincoln
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2010 Podivní
2009 Slečna zamilovaná
2008 Velký Buck Howard
2007 Hrdinové a zbabělci
Soukromá válka pana Wilsona
2006 Dokonalý trik
X-Men: Poslední vzdor
2005 Válka světů
2004 Collateral
2003 Baba na zabití
Poslední samuraj
2002 Zloději času
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 Grinch
1999 Burani ve městě
Můj nejoblíbenější marťan
1998 Osiris: Vesmírná kronika (TV film)
1997 Hlídač mrtvých
Rozpoutané peklo
1996 Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
Mutant
Poslední slovo
1994 Trable prcka Binka
Všechno je dovoleno!
1993 Dennis - postrach okolí
1992 Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
1991 Star Trek VI: Neobjevená země
Temný vítr
1990 Návrat do budoucnosti III
Willies, The
1989 Star Trek V: Nejzazší hranice
1988 Lebkouni
Moonwalker
Návrat oživlých mrtvol 2
Smrtelné horko
Smrtící atrakce
1987 Rychlý a mrtvý (TV film)
1986 Na břehu řeky
1985 Kriminál
1984 Money Hunt: The Mystery of the Missing Link
Silent Madness
1983 Ocelová smrt
The Final Terror
1982 Deadly Eyes

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2016 (E07)
2015 (E06)
2012 (E05)
další epizody (5)
2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
...I Lose Myself (S04E16)
2017 Vlčí mládě (TV seriál)
The Wolves of War (S06E20)
Broken Glass (S06E19)
Genotype (S06E18)
další epizody (15)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
další epizody (15)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Status Asthmaticus (S05E10)
Lies of Omission (S05E09)
Ouroboros (S05E08)
další epizody (9)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Biologická zbraň (S04E07)
Sirotci (S04E06)
Lidská bomba (S04E05)
další epizody (17)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Úmluva alf (S03E11)
Přehlížený (S03E10)
další epizody (7)
1986 Dream West (TV seriál)

Dokumentární

2018 Medaile cti (TV seriál)
2017 Spielberg (TV film)
2007 Creature People

Režijní filmografie

TV seriály

1988 Příšery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky