foto

Michael Wandmacher

  • nar. 1967
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Patient Zero
2017 Voice from the Stone
2016 Underworld: Krvavé války
2014 13 Sins
2013 Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie
The Last Exorcism Part II
2012 Vlkodlak: Bestie mezi námi
2011 Drive Angry
2010 Piraňa 3D
2009 Ben 10: Alien Swarm (TV film)
Krvavý Valentýn
Spectacular! (TV film)
2008 Kat: Válečná zóna
Nikdy to nevzdávej
Vlak do pekel
2007 Patro smrti
2005 Cry Wolf
2004 Rodinný kšeft (TV film)
2003 Láska mezi superstar
2001 Na texaské hranici
Sbohem, má lásko
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
1998 Modern Vampires
With or Without You
1996 26 Summer Street
Zabiják
1994 Legenda o opilém Mistrovi
1993 Superpolda
1991 Dračí dvojčata

TV seriály

2018 Into the Dark (TV seriál)
Flesh & Blood (E02)
Goldbergovi (TV seriál)
Epizoda 24 (S06E24)
Epizoda 23 (S06E23)
Epizoda 22 (S06E22)
další epizody (34)
2017 Imaginary Mary (TV seriál)
Last Dance with Mary (E08)
The Ex X Factor (E07)
Alice the Mole (E06)
další epizody (7)
Goldbergovi (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S05E10)
Parents Just Don't Understand (S05E09)
The Circle of Driving Again (S05E08)
další epizody (24)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Han Ukkah Solo (S04E10)
Globetrotters (S04E09)
The Greatest Musical Ever Written (S04E08)
další epizody (24)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
A Christmas Story (S03E10)
Wingmom (S03E09)
In Conclusion, Thanksgiving (S03E08)
další epizody (25)
2014 Goldbergovi (TV seriál)
The Most Handsome Boy on the Planet (S02E09)
I Rode a Hoverboard! (S02E08)
A Goldberg Thanksgiving (S02E07)
další epizody (21)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Kara-Te (S01E11)
Shopping (S01E10)
Stop Arguing & Start Thanking (S01E09)
další epizody (11)
2012 Breaking In (TV seriál)
Episode XIII (S02E13)
The Nat'ral (S02E12)
The Hungover (S02E11)
další epizody (13)
2011 Breaking In (TV seriál)
21.0 Jump Street (S01E07)
Breaking Out (S01E06)
Take the Movie and Run (S01E05)
další epizody (7)
2006 Enemies (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
Timeless (E09)
Into Night (E08)
další epizody (4)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
Malum (E05)
Burning Man (E04)
další epizody (6)
2002 She Spies (TV seriál)

Dokumentární

2010 Freakonomics
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace