foto

Helmut Gmelin

  • nar. 21.3.1890
    Karlsruhe, Německá říše
  • zem. 18.10.1959 (69 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Der Verrat von Ottawa (TV film)
1957 Die Gangster von Valence (TV film)
Tolle Nacht
1956 Der Fächer (TV film)
Hejtman z Kopníku
So süß ist kein Tod (TV film)
1955 Banditen der Autobahn
Das heilige Experiment (TV film)
1954 Der Briefträger ging vorbei (TV film)
Der ungebetene Gast (TV film)
Hin und her (TV film)
1953 Komm zurück...
1951 Engel im Abendkleid
1950 Schatten der Nacht

Divadelní záznam

1954 Um die neunte Stunde (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky