foto

James S. Levine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2008 Otis
2007 Delta fór
2006 American Storage
Hlava nehlava
2005 Pan Rosnička
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2003 Jimmy Neutron's Nicktoon Blast
Výzva (TV film)
1999 Já a táta

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Tribal (S01E13)
Live (S01E12)
Blast from the Past (S01E11)
další epizody (12)
Star (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (5)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
Za každou cenu 3/4 (S06E12)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Endgame (S04E10)
Detect, Deceive, Destroy (S04E09)
Lazaretto (S04E08)
další epizody (10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 2/4 (S06E11)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
další epizody (19)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 23 (S02E10)
Part 22 (S02E09)
Part 21 (S02E08)
další epizody (10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Vina (S05E12)
Masakr u soudu (S05E11)
další epizody (18)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Konec služby (S07E13)
V rakvi (S07E11)
Nebezpečná zatáčka (S07E02)
další epizody (7)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Valkýra (S02E11)
Střelba do vlastních řad (S02E10)
další epizody (8)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Spojenci (S04E16)
další epizody (21)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Falešná identita (S06E11)
2014 Poslední loď (TV seriál)
SOS (S01E07)
Karanténa (S01E06)
Žízeň (S01E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
Řetězová reakce (S03E15)
Zkouška ohněm (S03E14)
další epizody (18)
American Horror Story (TV seriál)
Edward Mordrake, část první (S04E03)
Monstra mezi námi (S04E01)
Sedm divů (S03E13)
další epizody (6)
Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
The Back-Up Plan (S05E18)
další epizody (6)
2013 Černá listina (TV seriál)
Wujing (No. 84) (S01E03)
The Freelancer (No. 145) (S01E02)
Pilot (S01E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Faleš (S02E15)
další epizody (17)
American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Oběť Nejvyšší (S03E08)
Mrtví (S03E07)
další epizody (13)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dokonalé vraždy (S04E12)
Soudce, porota a kat (S04E11)
Glee (TV seriál)
Previously Unaired Christmas (S05E08)
The Quarterback (S05E03)
Tina in the Sky with Diamonds (S05E02)
další epizody (7)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Na dálku (S01E10)
Podvádět se nevyplácí (S01E09)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
další epizody (10)
American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Nesvatá noc (S02E08)
Temná sestřenka (S02E07)
další epizody (9)
Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Swan Song (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
Closer (TV seriál)
Poslední slovo (S07E21)
Nabitá atmosféra (S07E20)
Poslední pomazání (S07E19)
další epizody (6)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Zrození (S01E11)
Hříchy minulosti (S01E10)
další epizody (12)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dítě jako důkaz (S02E02)
K čemu jsou hrdinové (S02E01)
Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
Drž si svých 16 (S03E08)
Políbila jsem dívku (S03E07)
další epizody (21)
Closer (TV seriál)
Tichý společník (S07E15)
Překážka (S07E14)
Rodinná pouta (S07E13)
další epizody (16)
2010 Outlaw (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Absolutní oběť (S01E10)
Mé vnitřní zvíře (S01E09)
Závod o smrt (S01E07)
další epizody (9)
Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Furt (S02E08)
další epizody (19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Smrtelná dávka (S01E14)
Nezvěstný (S01E13)
Ozvěna starých časů (S01E12)
další epizody (4)
Closer (TV seriál)
Živý důkaz 2/2 (S06E14)
Živý důkaz 1/2 (S06E13)
Otázka zločinu (S06E12)
další epizody (14)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Vlasografie (S01E11)
další epizody (13)
Milionový lékař (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vražedná víra (S01E10)
Úmyslná náhoda (S01E09)
Útok ze zálohy (S01E08)
další epizody (9)
Closer (TV seriál)
Ruka mrtvého muže (S05E15)
Proměna (S05E14)
Takový je život (S05E13)
další epizody (20)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Časovaná bomba (S04E10)
Poldové z Tijuany (S04E09)
Slepá ulička (S04E08)
další epizody (10)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Mezi svými: 2. část (S03E15)
Mezi svými: 1. část (S03E14)
Dokud nás smrt nerozdělí: 2. část (S03E13)
další epizody (15)
2006 3 libry (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Ve službách krále: 2. část (S02E15)
Ve službách krále: 1. část (S02E14)
Přehnaná horlivost (S02E13)
další epizody (15)
2005 Closer (TV seriál)
Předpisy vs. praxe (S01E13)
Osudové pochybení (S01E12)
Žena z Los Angeles (S01E11)
další epizody (13)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joan Rivers (S02E16)
Sean McNamara (S02E15)
Trudy Nye (S02E14)
další epizody (16)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Escobar Gallardo (S01E13)
Antonia Ramos (S01E12)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2012 Lidstvo: Příběh o nás všech (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

TV seriály

2007 Lovci duchů (TV seriál)
Hunted (S02E10)

Dokumentární

2003 Portrét (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Kostlivec v mrazáku (S01E08)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(31)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace