foto

James S. Levine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2008 Otis
2007 Delta fór
2006 American Storage
Hlava nehlava
2005 Pan Rosnička
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2003 Jimmy Neutron's Nicktoon Blast
Výzva (TV film)
1999 Já a táta

TV seriály

2017 Poslední loď (TV seriál)
Endgame (S04E10)
Detect, Deceive, Destroy (S04E09)
Lazaretto (S04E08)
další epizody (10)
2016 Star (TV seriál)
Bloodline (TV seriál)
Part 23 (S02E10)
Part 22 (S02E09)
Part 21 (S02E08)
další epizody (10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zákon rodiny (S05E09)
Odvykačka (S05E08)
Morální riziko (S05E07)
další epizody (9)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Valkýra (S02E11)
Střelba do vlastních řad (S02E10)
další epizody (8)
2014 Poslední loď (TV seriál)
SOS (S01E07)
Karanténa (S01E06)
Žízeň (S01E04)
American Horror Story (TV seriál)
Edward Mordrake, část první (S04E03)
Monstra mezi námi (S04E01)
Sedm divů (S03E13)
další epizody (6)
2013 Černá listina (TV seriál)
Wujing (No. 84) (S01E03)
The Freelancer (No. 145) (S01E02)
Pilot (S01E01)
American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Oběť Nejvyšší (S03E08)
Mrtví (S03E07)
další epizody (13)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Nesvatá noc (S02E08)
Temná sestřenka (S02E07)
další epizody (9)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Zrození (S01E11)
Hříchy minulosti (S01E10)
další epizody (12)
Glee (TV seriál)
New York (S02E22)
Pohřeb (S02E21)
Královna plesu (S02E20)
další epizody (12)
2010 Outlaw (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Furt (S02E08)
další epizody (19)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Vlasografie (S01E11)
další epizody (13)
Milionový lékař (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 3 libry (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joan Rivers (S02E16)
Sean McNamara (S02E15)
Trudy Nye (S02E14)
další epizody (16)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Escobar Gallardo (S01E13)
Antonia Ramos (S01E12)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2012 Lidstvo: Příběh o nás všech (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

TV seriály

2007 Lovci duchů (TV seriál)
Hunted (S02E10)

Dokumentární

2003 Portrét (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(31)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace