foto

Joseph Schildkraut

  • nar. 22.3.1896
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 21.1.1964 (67 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Největší příběh všech dob
1961 King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
1959 Deník Anny Frankové
1953 Hamlet (TV film)
1948 Old Los Angeles
The Gallant Legion
1947 Northwest Outpost
1946 Monsieur Beaucaire
Plainsman and the Lady
1945 Flame of Barbary Coast
The Cheaters
1941 Parson of Panamint, The
The Tell-Tale Heart
1940 Meet the Wildcat
Obchod za rohem
Phantom Raiders
Rangers of Fortune
1939 Idiot's Delight
Když nastaly deště...
Lady of the Tropics
Mr. Moto Takes a Vacation
Pack Up Your Troubles
The Man in the Iron Mask
The Three Musketeers
1938 Marie Antoinetta
Suez
The Baroness and the Butler
1937 Lady Behave!
Lancer Spy
Loď ztracených duší
Poslední otrokář
The Life of Emile Zola
1936 Zahrada Allahova
1935 Křižáci
1934 Kleopatra
Sisters Under the Skin
Viva Villa!
1932 Cikánská symfonie
1931 Carnival
1930 Cock o' the Walk
Die Sehnsucht jeder Frau
Night Ride
1929 Loď komediantů
Mississippi Gambler
1928 Tenth Avenue
The Blue Danube
1927 His Dog
Král králů
The Forbidden Woman
The Heart Thief
1926 Meet the Prince
Shipwrecked
Young April
1925 The Road to Yesterday
1923 The Song of Love
1921 Děti velké revoluce
Theodor Herzl, der Bannerträger des jüdischen Volkes
1920 Roman der Komtesse Orth, Der
1916 Das Wiegenlied
Der Glücksschneider
1915 Schlemihl

TV seriály

1962 The Twilight Zone (TV seriál)
The Trade-Ins (S03E31)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
Deaths-Head Revisited (S03E09)
1953 Joseph Schildkraut Presents (TV seriál)
1951 Cosmopolitan Theatre (TV seriál)
Faith Baldwin Romance Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1989 The Show Boat Story (TV film) - a.z.
1939 Land of Liberty - a.z.
1935 Hollywood Extra Girl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace