foto

Xénia Gracová

  • nar. 30.9.1936 (82 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Citové cvičenia (TV film)
Jarné prebudenie (divadelní záznam)
1989 Nádej má farbu belasú (TV film)
1985 Obyčajný deň (TV film)
1983 Suterén (TV film)
Učiteľka (TV film)
1980 Demokrati
1979 A pobežím až na kraj sveta
Hra na telo
1978 Nie
1976 Do posledného dychu
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Život na úteku
1972 Človek na moste
1971 Keby som mal pušku
1968 Februárová noc (TV film)
1964 Senzi mama
1960 Smrť sa volá Engelchen (TV film)
1959 Dom na rázcestí
1958 Posledný návrat

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace