foto

Florence Darel

  • nar. 1968
    Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César du cinéma

  • 1991 -Uranus (Nejslibnější herečka)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Les heures souterraines (TV film)
2013 Le clan des Lanzac (TV film)
2008 Jen proto, že jsme jiní
2007 Dům
2006 Un printemps à Paris
2005 Une vie (TV film)
2004 La classe du brevet (TV film)
Otec Goriot (TV film)
Président Ferrare: L'affaire Denise Chabrier, Le (TV film)
2003 Le intermittenze del cuore
Là-haut, un roi au-dessus des nuages
Ženy mají pravdu (TV film)
2002 La bataille d'Hernani (TV film)
2000 Lourdes (TV film)
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
Moissons de l'océan, Les (TV film)
1997 Filles du maître de chai, Les (TV film)
Les Héritiers (TV film)
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
Les Liens du cœur (TV film)
1995 A comme acteur
Farinet, héros et hors-la-loi (TV film)
Jules et Jim (TV film)
1994 Jeanne la Pucelle II - Les prisons
Zelený Jindřich
1993 Boeuf clandestin, Le (TV film)
Fausto
1992 Zloděj dětí
1991 Largo desolato (TV film)
Solo per dirti addio (TV film)
1990 Champignon des Carpathes, Le
Jarní příběh
Uranus
1989 Erreur de jeunesse
Jeux de société, Les (TV film)

TV seriály

2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Jeune homme et la mort (S01E11)
2003 Les Thibault (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1807–1812 (E03)
1800–1807 (E02)
další epizody (4)
Père et maire (TV seriál)
2001 Maigret (TV seriál)
Maigret a otevřené okno (E36)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Sauvetage (TV seriál)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1994 Jalna (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)

Dokumentární

2006 Contes secrets ou les Rohmériens, Les (TV film)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky