foto

Nicole Patrick

  • nar. 10.7.1991 (29 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Učitelem z nouze
2013 Nadechni se
2012 Imogene
2010 Hrdina ulice
Vem si mou duši
2009 Užívej si, co to jde
2008 Sesterstvo putovních kalhot 2

TV seriály

2013 All My Children (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Občanská povinnost (S04E08)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Rat Race (S01E04)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Tři sta triček (S01E06)
Outlaw (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Blair a její nesnesitelná lehkost bytí (S03E18)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Třídní sraz (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky