foto

Petr Srna

  • nar. 25.5.1989 (27 let)
    Turnov, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lidice
2009 Post Bellum (TV film)

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Sametovej úlet (E14)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

TV pořady

2013 Polívka na víně (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace