foto

Josef Havrda

  • nar. 1999
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 18.9.1999  jako třetí dítě rodičům Leoně a Radoslavovi. V roce 2009 byl vybrán do své první divadelní role v muzikálu Děti Ráje, kde po dva roky ztvárnil malého Čusbuse.Svou roli vzal natolik vážně, že se každý rok, v době letních prázdnin, vzdělává v Letní herecké škole u pana Petra Kubálka.Účinkování v televizních seriálech a reklamách ho baví, je to určitá zkušenost, více ho však lákají divadelní prkna. Od ledna letošního roku navštěvuje hudebně dramatické studio mladých Divadélko při ND Praha.
Zná základy hry na kytaru, více se však věnuje divadlu a sportu. Ze sportu je nejoblíbenější freestyle koloběžka, skateboarding, plavání, cyklistika, snowboarding, míčové hry. Rád tráví čas na počítači, věnuje se programování a různým úpravám klipů. Je veden v databázi ČT, A-casting, casting Barrandov, casting-Včalová.

Leona Havrdová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Úkryt v zoo

TV seriály

2013 Škoda lásky (TV seriál)
S jedním uchem na veselo (S01E12)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Oko za oko (S01E19)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace