foto

Milan Němec

  • nar. 1974
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Milan Němec, český herec, se narodil roku 1974 v Jihlavě. Poté, co vystudoval hereckou konzervatoř v Brně, a hereckou fakultu JAMU, dostal angažmá ve Východočeském divadle Pardubice. Od roku 2007 je však členem Městského divadla Brno. Prozatím byla jeho největší filmovou rolí estébák Kabelka v seriálu Vyprávěj.

Jakub "SimpanzJi" Kos

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
2014 Osmy (TV film)
2012 Definice lásky (TV film)
2011 Škola základ života (divadelní záznam)
Vetřelci a lovci: Užij si se psem (TV film)
2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)
2000 Milá máti, drahá dcero (divadelní záznam)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1991 Někdo zvoní (TV film)
Svlékání kůže (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (E03)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Velké stěhování (S04E01)
Mazalové (TV seriál)
Hejkal Superstar (S02E05)
(Pod)vodníci (S02E04)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2014 Kancl (TV seriál)
Lišky a slepice (E04)
První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (13)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Králíci se nedočkali (E12)
Znamení koně (TV seriál)
Podraz (S01E04)
Koňské království (S01E02)
Rebel (S01E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Akce Zet (S03E08)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Charta 77 (S02E15)
Bytové divadlo (S02E11)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
1994 Prima sezona (TV seriál)

TV pořady

2017 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad) - mod.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace