foto

Miroslav Babuský

  • nar. 24.7.1955 (62 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teorie tygra
Zločin v Polné (TV film)
2015 Prach
Wilsonov
2014 A Distant Shot
2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012 Scapinova šibalství (divadelní záznam)
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)
Osudové peníze (TV film)
2007 Začarovaná láska (TV film)
1989 Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrieta (divadelní záznam)
Podivné setkání (TV film)
1988 Proces s vrahy Martynové (TV film)
1987 Dirigent (TV film)
1986 Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
1985 Já nejsem já
Výjimečná situace
1984 Láska z pasáže
Poslední mejdan
1981 Víkend bez rodičů

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Krev, půda a strach (E03)
Past na svědomí (E02)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Baron Kafr (E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Hra o jablka (S03E07)
2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Rapl (TV seriál)
Zatmění (S01E05)
2015 Atentát (TV seriál)
Smrt zbrojaře (E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Kovbojův návrat (S01E06)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
2013 České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Legionář (S02E03)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zahradník má potíže (S03E57)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace