foto

Miroslav Babuský

  • nar. 24.7.1955 (64 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hrdina (studentský film)
Kouzelník Žito (TV film)
2016 Teorie tygra
Zločin v Polné (TV film)
2015 Prach
Wilsonov
2014 A Distant Shot
2010 Osudové peníze (TV film)
2007 Začarovaná láska (TV film)
1989 Podivné setkání (TV film)
1988 Proces s vrahy Martynové (TV film)
1987 Dirigent (TV film)
1985 Já nejsem já
Láska z pasáže
Výjimečná situace
1984 Poslední mejdan
1981 Víkend bez rodičů

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Ema (E07)
Chrastítko (E02)
Slunečná (TV seriál)
Tři přání (E22)
2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Sever (TV seriál)
Jenom vítr (E06)
Krejzovi (TV seriál)
Lidožrouti, nový majitel a nadržený kozel (S01E79)
Specialisté (TV seriál)
V rouše beránčím (S03E24)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Rodokmen (E09)
Modrý kód (TV seriál)
Piknik (S03E15)
2017 Bohéma (TV seriál)
Krev, půda a strach (E03)
Past na svědomí (E02)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Baron Kafr (S01E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Snědený had! (S04E16)
Hra o jablka (S03E07)
2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Rapl (TV seriál)
Zatmění (S01E05)
2015 Atentát (TV seriál)
Smrt zbrojaře (E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Kovbojův návrat (S01E06)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
2013 České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Havel na Hrad! (S04E10)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Krev mé krve (E07)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Zpátky na scéně (S02E01)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Legionář (S02E03)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zahradník má potíže (S03E57)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Král se zlobí (E04)
Zlaté víkendy (E02)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Povolanci (E01)

Dokumentární

2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

Divadelní záznam

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012 Scapinova šibalství (divadelní záznam)
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)
1989 Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrieta (divadelní záznam)
1986 Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky