foto

Kathryn Newton

  • nar. 8.2.1997 (21 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kathryn Newton je americká herečka narozena 8.2.1997 v Los Angeles, USA. Dosud nejvíce se proslavila díky roli Louise Brooks v televizním seriálu CBS GARY UNMARRIED a celovečerním filmu PARANORMAL ACTIVITY 4.

Kariéru herečky zahájila již ve věku čtyř let, svoji první roli si zahrála v seriálu ALL MY CHILDREN, kde si zahrála postavu Colby Marian Chandlera.  Mezitím hrála také ve dvou krátkých filmech ABBIE DOWN EAST (2002) a BUN-BUN (2003). V roce 2008 byla obsazena do role Louise Brooks v televizním seriálu GARY UNMARRIED. V roce 2009 získala cenu 35th People's Choice Awards v kategorii Favorite New TV Comedy o rok později získala dvě ceny Young Artist Awards za "nejlepší výkon v seriálu (tv komedie)" a Nejlepší výkon v televizním seriálu (komedie nebo drama) v Gary Unmarried.

Zahrála si také po boku Cameron Diaz ve snímku ZKAŽENÁ ÚČA, kde ztvárnila postavu Chase Rubin-Rossi. Později získala hlavní roli Alex ve filmu PARANORMAL ACTIVITY 4 v roce 2012.

mark65

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pokémon: Detektiv Pikachu
2018 Ben Is Back
Kazišuci
2017 Lady Bird
Tři billboardy kousek za Ebbingem
2016 Mono
The Maid
2015 The Martial Arts Kid
2012 Paranormal Activity 4
2011 Zkažená úča
2003 Bun-Bun

TV seriály

2018 Wayward Sisters (TV seriál)
Sedmilhářky (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Wayward Sisters (S13E10)
2017 Malé ženy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Horoucí láska (S01E06)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
další epizody (7)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Who Needs a Guy (S04E07)
A Connection Is Made (S04E06)
Nowhere Man (S04E05)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Ladies Drink Free (S12E16)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
Don't You Forget About Me (S11E12)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Angel Heart (S10E20)
The Hunter Games (S10E10)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
The Things We Left Behind (S10E09)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace