foto

Hironobu Nomura

  • nar. 3.5.1965 (53 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Daini keibitai
2016 Kamen Rider heisei generations: Dr. Pac-man tai Ex-Aid & Ghost with Legend Rider
No jó na mono no jó na mono
2015 Jókózakura
2013 Naru Youni Narusa
Rusutaku no jiken: Naze tsuma wa korosaretaka (TV film)
Zeus no Hotei
2011 Tsugaru Hyakunen Shokudo
2006 Bengoshi Haijima Hideki (TV film)
Kami-sama kara hitokoto (TV film)
Manji
Odplata
Poči no kokuhaku
Toritsu Mizusho! (TV film)
Wu Qingyuan
2005 Koara kachô
2004 Ano tonneru
Květina a had
Rabudo gan
Tange Sazen: Hyakuman ryo no tsubo
2001 Akarui hô e akarui hô e (TV film)
1999 Gokudó no onnatači: Akai sacui
1998 F
June Bride
1997 Toki o kakeru shôjo
学校の怪談3
1991 Fukuzawa Jukiči
1990 Ten to Chi to
1988 Kyoshi binbin monogatari (TV film)
1987 Koibitotači no džikoku
1986 Be Free
Kjabare
1985 Bobby ni kubittake
1984 Main Theme

TV seriály

2016 Kamen Rider: Ex-Aid (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
2015 Atelier (TV seriál)
2013 Tonbi (TV seriál)
Ultraman Ginga (TV seriál)
2011 Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Onna Keiji Mizuki 2 (TV seriál)
2006 Ii onna (TV seriál)
2005 Onna keiji mizuki: Kyôto rakunishisho monogatari (TV seriál)
2002 Night Hospital (TV seriál)
Omiya (TV seriál)
Yume no California (TV seriál)
2000 Shokatsu (TV seriál)
1998 News no onna (TV seriál)
Subarashiki Kazoku Ryokou (TV seriál)
1997 Agri (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)
Rinrin to (TV seriál)
1989 Sugishi-bi no serenāde (TV seriál)
1988 Oikaketai no! (TV seriál)

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace