foto

Steven Melching

  • nar. 24.2.1968 (53 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2008 Star Wars: Klonové války
2007 Max Steel: Dark Rival
2006 Max Steel: Countdown
2003 Sticky Fingers

TV seriály

2020 Carmen Sandiego (TV seriál)
The Masks of Venice Caper (S03E04)
2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
The African Ice Caper (S02E09)
The Crackle Goes Kiwi Caper (S02E07)
Star Wars: Odboj (TV seriál)
Breakout (S02E13)
Into the Unknown (S02E01)
The Disappeared (S01E17)
2018 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Family Reunion and Farewell: Part 1 (S04E15)
A Fool's Hope (S04E14)
2017 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Rebel Assault (S04E09)
Flight of the Defender (S04E06)
Heroes of Mandalore: Part 1 (S04E01)
další epizody (5)
2016 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Krůčky do temnoty (S03E01)
Soumrak učedníka (S02E20)
Záhada Chopperovy základny (S02E19)
další epizody (5)
2015 Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
The Champ (S01E19)
Sideways (S01E14)
More Than Meets the Eye (S01E04)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Křídla mistrovství (S02E06)
Relikvie Staré republiky (S02E03)
2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
Deadlock (S03E13)
Evolution (S03E09)
Rebellion (S03E04)
další epizody (4)
2012 Transformers Prime (TV seriál)
Darkest Hour (S02E26)
Toxicity (S02E15)
2011 The 99 (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
One Shall Rise: Part 3 (S01E26)
Operation: Breakdown (S01E16)
Sick Mind (S01E13)
další epizody (4)
Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Crisis: 22,300 Miles Above Earth! (S03E11)
Bold Beginnings! (S03E09)
Sword of the Atom! (S03E07)
další epizody (4)
2010 Transformers Prime (TV seriál)
Darkness Rising: Part 4 (S01E04)
Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Emperor Joker! (S02E18)
The Power of Shazam! (S02E10)
Aquaman's Outrageous Adventure! (S02E04)
2009 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
The Last Bat on Earth! (S01E22)
Dawn of the Dead Man! (S01E07)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Trespass (S01E15)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Terror on Dinosaur Island! (S01E02)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Rookies (S01E05)
Shadow Malevolence (S01E03)
Malevolence útočí (S01E02)
další epizody (4)
Želvy ninja (TV seriál)
City Under Siege (S07E11)
2007 Batman vítězí (TV seriál)
A Mirror Darkly (S05E05)
Seconds (S04E09)
Želvy ninja (TV seriál)
Milk Run (S06E18)
2006 Legion of Super Heroes (TV seriál)
Batman vítězí (TV seriál)
Clayfaces (S04E03)
The Icy Depths (S03E12)
The Apprentice (S03E11)
další epizody (4)
Želvy ninja (TV seriál)
Headlock Prime (S06E04)
2005 Batman vítězí (TV seriál)
Fistful of Felt (S03E04)
Night and the City (S02E13)
Bird of Prey (S01E11)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Q & A (S01E08)
Call of the Cobblepot (S01E02)
2002 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
2001 Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
2000 Action Man (TV seriál)
Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Max Steel (TV seriál)
1999 Avengers (TV seriál)
Beast Machines: Transformers (TV seriál)
Big Guy and Rusty the Boy Robot (TV seriál)
Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
Mladý Hercules (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Mummies Alive! (TV seriál)
Muži v černém (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
Descent (S05E12)
Fifth Horseman (S05E10)
1996 Bureau of Alien Detectors (TV seriál)
Power Rangers Zeo (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
Longshot (S05E05)
The Phalanx Covenant: Part 2 (S05E02)
The Phalanx Covenant: Part 1 (S05E01)
1995 Maska (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
Sanctuary: Part 1 (S04E06)
Weapon X, Lies & Videotape (S03E19)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 House of the Dead 2 (TV film)
2003 Date or Disaster
1998 Free Enterprise

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky