foto

Jean-Pierre Mignon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 DS 1967
Opičí maska
1992 Clowning Around
1988 Kdo s koho
1986 Kaktus

TV seriály

1994 Damnation of Harvey McHugh, The (TV seriál)
Neri, dívka moře (TV seriál)
Sky Trackers (TV seriál)
1991 Kelly (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Vražedné město (TV seriál)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
Short Cuts (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky