foto

Ophelia Lovibond

  • nar. 19.2.1986 (34 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Ophelia Lovibond se narodila v Londýně roku 1986. Proslavila se zejména svou rolí v životopisném snímku Johna Lennona Nowhere Boy, dále také v televizním seriálu FM. V roce 2010 se jí poštěstilo zahrát si jednu z hlavních rolí ve filmu 4.3.2.1 jako Shannon. Mezi další filmy, ve kterých hrála a stojí zmínku patří například London Boulevard, No Strings AttachedMr. Popper's Penguins.

V únoru roku 2013 se objevila v hudebním klipu Please Don't Say You Love Me zpěvačky Gabrielle Aplin. V dubnu 2013 byla vybrána a obsazena do filmu Guardians of the Galaxy, kde si zahraje roli pomocnice komiksové postavy Collectora.

David "hunterDave" Feldstein

Herecká filmografie

Filmy

2020 Timmy Failure: Mistakes Were Made
2016 Tajemství smrti slečny Neznámé
Things That Fall from the Sky
Tommy's Honour
2015 FlySpy
Gozo
Vzmuž se
2014 Strážci Galaxie
2013 Jednou ranou
Thor: Temný svět
2012 Eight Minutes Idle
2011 Hlavně nezávazně
Pan Popper a jeho tučňáci
Turnout
2010 4.3.2.1
Chatroom
Londýnský gangster
2009 Nowhere Boy
Shadows in the Sun
2008 Mesiáš (TV film)
2007 Popcorn
2006 Křižák v džínách
2005 Oliver Twist
2003 Když tě miluji... (TV film)

TV seriály

2020 Na pohodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Trying (TV seriál)
We Know the Way Out (E08)
Good Old Family Map (E07)
Show Me the Love (E06)
další epizody (8)
2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Will na lovu (E10)
Španělsko, vlaky a auto (E07)
5 špiónů a mimino (E06)
další epizody (4)
Jak prosté (TV seriál)
Další dobrodružství (S07E01)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Fidelovy spisy (S05E16)
Špatná strana silnice (S05E15)
2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Poklad kapitána Morgana (E08)
Klenot Čintámani (E07)
Fabergého vejce (E06)
další epizody (8)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Rodinné pouto (S03E12)
Proslulý klient (S03E11)
Semínka nad zlato (S03E10)
další epizody (4)
2014 Pan Sloane (TV seriál)
Happy New Year, Mr. Sloane: Part 2 (E06)
Happy New Year, Mr. Sloane: Part 1 (E05)
Merry Christmas, Mr. Sloane (E04)
další epizody (6)
V čísle 9 (TV seriál)
Sardines (S01E01)
W1A (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední pocta (S03E08)
Příhoda s muškátovým oříškem (S03E07)
Terra Pericolosa (S03E06)
další epizody (8)
2012 The Poison Tree (TV seriál)
Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
Burden of Proof (E09)
High Stakes (E08)
další epizody (10)
2009 Fm (TV seriál)
Blinded by the Light (E06)
Video Killed the Radio Star (E05)
Golden Lady (E04)
další epizody (6)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Špatná perspektiva (S03E03)
2008 Delta Forever (TV seriál)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
2003 Single (TV seriál)
2000 Wilsons, The (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)