foto

Charmion King

  • nar. 25.7.1925
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 6.1.2007 (81 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 A Promise
2001 Klářin portrét
1998 2000 očima... : Poslední noc
Má země (TV film)
1994 Harlequin 4 - Nedozpívaná ukolébavka (TV film)
1988 Shadow Dancing
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
1977 Who Has Seen the Wind
1969 Don't Let the Angels Fall
1966 Don't Forget to Wipe the Blood Off

TV seriály

2001 Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Twitch City (TV seriál)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Ztracený (S02E10)
Traders (TV seriál)
Family Legacy (S02E09)
1996 The Newsroom (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Our Selena Is Dying (S03E08)
1983 Stopař (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)
1974 House of Pride (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Witness to Yesterday (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1957 Adventures of Tugboat Annie, The (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky