foto

Agnes Fink

  • nar. 14.12.1919
    Frankfurt nad Mohanem, Německá říše
  • zem. 28.10.1994 (74 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
1990 Der Berg
Marleneken (TV film)
1989 Langusten (TV film)
Pavučina
1987 Der Gläserne Himmel
1986 Betrogene Liebe (TV film)
1985 Frau mit den Karfunkelsteinen, Die (TV film)
1983 Heller Wahn
1979 Sestry aneb Rovnováha štěstí
1976 Sternsteinhof
1971 Dreißig Silberlinge (TV film)
Falsche Gewicht, Das (TV film)
Karpfs Karriere (TV film)
Napoleon und Joghurt (TV film)
1970 Die Preußen kommen (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film)
1966 Lächeln der Gioconda, Das (TV film)
1965 24 Stunden im Leben einer Frau (TV film)
Ein Tag im April (TV film)
Ein Wintermärchen (TV film)
1964 Bei Tag und Nacht (TV film)
Marie Octobre (TV film)
Unterm Birnbaum (TV film)
1963 Der Mann aus England (TV film)
Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film)
Maria Stuart (TV film)
1962 Alle Macht der Erde (TV film)
Das Mädchen und der Staatsanwalt
1961 Der Feind (TV film)
Die große Reise (TV film)
Unerwartet verschied... (TV film)
Zwischen den Zügen (TV film)
1960 Dame ist nicht fürs Feuer, Die (TV film)
Das kunstseidene Mädchen
1959 Der Misanthrop (TV film)
Jons und Erdme
Macht der Finsternis (TV film)
1958 Begegnung in Singapur (divadelní záznam)
Majestät auf Abwegen
1957 Bei Tag und bei Nacht oder Der Hund des Gärtners (TV film)
Bernarda Albas Haus (TV film)
Ein Spiel von Tod und Liebe (TV film)
Schinderhannes (TV film)
1956 Der schöne Gleichgültige (TV film)
Pygmalion (TV film)
Schmutzige Hände (TV film)
1954 Gefangene der Liebe

TV seriály

1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1964 Interview mit der Geschichte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky