foto

Michał Lorenc

  • nar. 5.10.1955 (62 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Ach śpij kochanie
2016 Historia Roja
Masaryk
Smoleńsk
2011 Ve jménu ďábla
Černý čtvrtek
2010 Kołysanka
Růžička
Śluby panieńskie
2009 Menší zlo
Pokoj v duši
2008 Jahodové víno
Čtyři noci s Annou
2007 O rodičích a dětech
Wszystko będzie dobrze
2006 Fundacja
Statyści
2005 Solidarita, solidarita
2003 Symetrie
Žurek
2002 Where Eskimos Live
2001 Babí léto
Předjaří
2000 Daleko od okna
Zakochani
Zólty szalik (TV film)
1999 Jak narkotyk
1998 Amok
Je třeba zabít Sekala
Nic
Złoto dezerterów
1997 Bastard
Przystań
1996 Krev a víno
Pokuszenie
Pokušení zabít
Poznaň 56
1995 Deborah
Provokatér
Ptaszka
1994 A magzat
Lazarus
Podroz na wschod
Psy 2: Ostatnia krew
Wyliczanka (TV film)
1993 Důsledky nošení klobouku v květnu
Lepiej być piękną i bogatą
Pamietnik znaleziony w garbie
1992 Dim.
Psi
Sauna (TV film)
1991 Dziecko szczescia
Koniec gry
Kroll
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Historia niemoralna
Kanalia
Polepšovna
1989 Pension Sonnenschein
Tři sta mil do nebe
1988 Zuraw i czapla (TV film)
1987 Łuk Erosa

TV seriály

2015 Strażacy (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1993 Wow (TV seriál)
1991 Joseph Conrad (TV seriál)

Dokumentární

2016 Příběh Ireny Sendlerové
2014 Jurek
2011 Jan Pavel II. - hledal jsem vás
2008 Po-lin. Okruchy pamieci
Válečné hry
2003 Zywot Michala (TV film)
1999 Cisza, ciemnosc
1998 Fotoamator
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace