foto

Nicola Piovani

  • nar. 26.5.1946 (71 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Una gita a Roma
2016 Assolo
L'Indomptée
Zpovědi
2015 Banana
2014 Hladová srdce
2013 L'ultimo Papa Re (TV film)
2012 Benur
La Cerise sur le gâteau
Oui, šéfe!
2011 Dobývání moci
Tutti al mare
2009 Černá ovce
Il Grande sogno
Společenská pravidla
Tris di donne & abiti nuziali
Welcome
2006 Loupežník Hotzenplotz
Neboj, jsem v pořádku
Odette Toulemondeová
Sedadla v parteru
2005 Tygr a sníh
2004 Luisa Sanfelice (TV film)
Maigret: L'ombra cinese (TV film)
Strážce majáku
2003 Tivù di Fellini, La
2002 Nostro matrimonio è in crisi, Il
Nowhere
Pinocchio
2001 Das Sams
Láska a válka (TV film)
Synův pokoj
Vzkříšení (TV film)
2000 Carbonara, La
Seconda ombra, La
Tobia al caffè
Vipera
1999 Amor nello specchio
Fame e la sete, La
Nespoutaní
Žádné vlaky, žádná letadla
1998 Apríl
Per tutto il tempo che ci resta
Sladké nicnedělání
Ty se směješ
1997 Camere da letto
Impostor, El
Santo Stefano
Život je krásný
1996 Más allá del jardín
Mia generazione, La
Uomo d'acqua dolce
1995 Čekání na úsvit (TV film)
Létající Holanďan
Měsíc u jezera
Nemici d'infanzia
Sale gosse
1994 C'è Kim Novak al telefono
La Teta y la luna
1993 Amok
De eso no se habla
Drahý deníčku
Florén
Il giovane Mussolini (TV film)
Per amore, solo per amore
Zlatá vejce
1992 Berg, Der
Le Amiche del cuore
Šunka, šunka
Utz
1991 Caccia alla vedova
Mimo život
Neslušná žena
1990 In nome del popolo sovrano
Male oscuro, Il
Slunce i v noci
Tracce di vita amorosa
Vlak do Petrohradu (TV film)
Voce della luna, La
1989 Austrálie
Cintura, La
Disamistade
'O re
Palombella Rossa
Soule, La
1988 Appassionata, L'
Domani accadrà
Chiari di luna
I cammelli
Manifesto
Sposa era bellissima, La
Takové divné místo k setkání
1987 Dobrý den, Babylónie
Exploits d'un jeune Don Juan, Les
Interview
Strana la vita
1986 Ginger a Fred
Jen aby to byla holčička
1985 Dva životy Matii Pascala
Mše skončila
Profesor
Utajená tajemství
1984 Bertoldo, Bertoldino e... Cacasenno
De schorpioen
Kaos
1983 Desiderio
Kouzelné plátno
Stopa
1982 Ambizioni sbagliate, Le (TV film)
Noc svatého Vavřince
Oči, ústa
1981 Markýz del Grillo
Meisje met het rode haar, Het
1980 Skok do prázdna
Vacanze in Val Trebbia
1979 Soleil des hyènes
1977 Gabbiano, Il (TV film)
Nel più alto dei cieli
Poslední tři dny (TV film)
1976 Vítězný pochod
1975 Morire a Roma
Orme, Le
1974 Flavia, la monaca musulmana
Invenzione di Morel, L'
1973 Daniele e Maria
Profumo della signora in nero, Il
1972 Aféra z titulní stránky
La vita in gioco
Nel nome del padre
1971 N.P. il segreto
1970 Ragazza di latta, La

TV seriály

1998 Příteli můj 2 (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)
Un prete tra noi (TV seriál)
1996 Charlotte Sophie Bentincková (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)

Dokumentární

2017 Evviva Giuseppe
2007 Jmenuje se Sabine
2004 Cinecittà: Domov F. Felliniho
2002 Clown in Kabul
2001 Orientaciones son orientaciones
1975 Matti da slegare

Herecká filmografie

Filmy

1953 Jedna z nich
1951 Amore e sangue

TV pořady

1999 71. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace