foto

Luis Bacalov

  • nar. 30.3.1933
    San Martín, Buenos Aires, Argentina
  • zem. 15.11.2017 (84 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Elsa & Fred
2012 Hidden Moon
2011 Karol, odvaha otce Karola
2008 Rabbia, La
2007 Caravaggio (TV film)
Hotel Meina
Uomo privato, L'
2006 Moře snů
Tichý Don
2005 Angela (TV film)
2004 Čarovná země
2003 V moci pekla (TV film)
2002 Consiglio d'Egitto, Il
Vražedné tango
2001 Kdo jinému jámu kopá (TV film)
Regina degli scacchi
Vysněná země (TV film)
2000 Chilli, sex a samba
Nebe padá
Osud tomu chtěl
1999 Děti století
Gioco, Il
Milonga
Milostný dopis
Špinavé šaty
Tajemství And
1998 B. Monkey
Frontera Sur
Polská svatba
1997 Deuda, La
Don Milani - Il priore di Barbiana (TV film)
Nostro piccolo angelo, Il (TV film)
Příměří
1996 Anni ribelli
Frontiera, La
Ilona llega con la lluvia
Mamma, mi si è depresso papà (TV film)
Mi fai un favore
Osudná párty (TV film)
1994 Pošťák
1992 Favola crudele
1991 Notte di stelle
Una Storia semplice
Vita in gioco, Una (TV film)
1989 Burro
La bahía esmeralda
Leonardo's Dream
Lhářka (TV film)
1988 Donna d'ombra
Maschera, La
1987 Maniac Killer
1985 Corsaro, Il (TV film)
Le transfuge
1984 Caso d'incoscienza, Un (TV film)
Soudce
Un amour interdit
1983 Coup de foudre
Novomanžel
Umění milovat
1980 Město žen
Vacanze per un massacro
1979 Giacca verde, La (TV film)
Improvviso
1977 Anno di scuola, Un (TV film)
Diamanti sporchi di sangue
1976 Amici di Nick Hezard, Gli
Conto è chiuso, Il
Esecutori, Gli
Padroni della citta, I
Prosseneti, I
1975 Colpo in canna
La città sconvolta: caccia spietata ai rapitori
L'amica di mia madre
L'ultima chance
L'uomo che sfidò l'organizzazione
Zasažena náhlým blahobytem
1974 Jak jsem uspořádal Ameriku
Poliziotto è marcio, Il
1973 Boss - Smrt na zakázku
Hombre llamado Noon, Un
L'amore quotidiano
Odešli jsme jako kněží, vrátili jsme se jako kuráti
Polizia è al servizio del cittadino?, La
Rosa rossa, La
Seduzione, La
1972 Beati i ricchi
Grande duello, Il
Letní zabiják
Milán, kalibr 9
Monta in sella, figlio di...!
1971 Grande scrofa nera, La
Chiamavano King, Lo
Korunní svědkyně
La vittima designata
Roma bene
1970 Cuori solitari
Oro dei bravados, L'
1969 Amica, L'
Il Prezzo del Potere
I Quattro del pater noster
Morte sull'alta collina, La
Rebus
1968 La Bambolona
Pecora nera, La
Protagonisti, I
Qualsiasi prezzo, A
Tutto per tutto
1967 Každému, co mu patří...
Kulka pro generála
Per amore... per magia...
Più grande rapina nel west, La
Questi fantasmi
Scatenato, Lo
Una rosa per tutti
1966 Ballata da un miliardo
Django
La strega in amore
Otázka cti
Sugar Colt
Una vergine per il principe
1965 Congiuntura, La
Dnes, zítra a pozítří
OSS 77 - Operazione fior di loto
Questa volta parliamo di uomini
1964 Donde tú estés
Evangelium sv. Matouše
1963 Noia, La
Vino whisky e acqua salata
1962 Due della legione straniera, I
Due samurai per cento geishe
1960 Banda del buco, La

TV seriály

1996 Avvocato delle donne, L' (TV seriál)
1990 Marco (TV seriál)
1989 Isabella la ladra (TV seriál)
1987 Nessuno torna in dietro (TV seriál)
1985 Voglia di cantare (TV seriál)
1981 Assassino ha le ore contate, L' (TV seriál)
Rose di Danzica, Le (TV seriál)
1975 Il lungo viaggio (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1996 68. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(53)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace