foto

Joel McNeely

  • nar. 1959
    Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Všechny cesty vedou do hrobu
Zvonilka a tvor Netvor
2012 Zvonilka: Tajemství křídel
2011 Zvonilka a Velké hry (TV film)
2010 Zvonilka a velká záchranná výprava
2009 Zvonilka a ztracený poklad
2008 Mladý Indiana Jones: Nový vítr
Mladý Indiana Jones: Skandál na Broadwayi
Zvonilka
2007 Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
Mladý Indiana Jones: Tajemství blues
Popelka 3: Ztracena v čase
Vím, kdo mě zabil
2006 The Fox and the Hound 2
2005 Lilo a Stitch 2: Stitch má mouchy
Slonisko a Medvídek Pú
2004 Američan
Legenda o Mulan 2
2003 Díry
Holky z lepší společnosti
Kniha džunglí 2
2002 Návrat do Země Nezemě
2001 Prokletý láskou
2000 Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
Santa kdo? (TV film)
1999 Mladý Indiana Jones: Oganga, vládce nad životem a smrtí
Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
Virus
Vražedný manévr (TV film)
1998 Mstitelé
Zack and Reba
Žoldák: Legie zkázy
1997 Air Force One
Americká divočina
Bláznivá dovolená v Las Vegas
Černá kavalérie (TV film)
1996 Delfín Filip
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
1994 Nebezpečné pády
Poslední velký bojovník
Velký závod
Vraždy v Radiolandu
1992 Lady Against the Odds (TV film)
Samantha
1991 Frankenstein: The College Years (TV film)
1990 Hitler's Daughter (TV film)
Polly: Comin' Home! (TV film)
1989 Parent Trap III (TV film)
Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
Polly (TV film)
1988 Žbluňk! 2 (TV film)
1987 You Talkin' to Me?

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
Into the Fold (S01E08)
Krill (S01E06)
další epizody (5)
Americký táta (TV seriál)
West to Mexico (S14E22)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
Garbage Stan (S14E20)
další epizody (8)
2016 Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Roger's Baby (S14E06)
Portrait of Francine's Genitals (S14E04)
další epizody (5)
2015 Americký táta (TV seriál)
Seizures Suit Stanny (S12E15)
American Fung (S12E14)
Manhattan Magical Murder Mystery Tour (S12E11)
další epizody (4)
2014 Americký táta (TV seriál)
Now and Gwen (S12E05)
CIAPOW (S12E02)
Blonde Ambition (S12E01)
další epizody (4)
2013 Americký táta (TV seriál)
Crotchwalkers (S10E04)
The Full Cognitive Redaction of Avery Bullock by the Coward Stan Smith (S09E17)
The Boring Identity (S09E16)
další epizody (6)
2012 Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Why Can't We Be Friends? (S09E05)
American Stepdad (S09E04)
další epizody (11)
2011 Americký táta (TV seriál)
Virtual In-Stanity (S08E05)
The Worst Stan (S08E04)
Flirting with Disaster (S07E18)
další epizody (9)
2010 Americký táta (TV seriál)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
White Rice (S07E05)
Son of Stan (S07E02)
další epizody (5)
2009 Americký táta (TV seriál)
My Morning Straitjacket (S06E07)
Shallow Vows (S06E06)
Brains, Brains and Automobiles (S06E04)
další epizody (8)
2002 The Court (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Čtverylka (S02E15)
1986 Our House (TV seriál)

Dokumentární

2004 America's Heart and Soul
2003 Tajemství Titaniku 3D
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace