foto

David Atherton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Adopt a Highway
Obhájce nevinných
2014 Síla života
The Sound and the Fury
2013 As I Lay Dying
Mocný vládce Oz
2012 Deep in the Heart
Odplata Wyatta Earpa
Univerzální voják 4: Odplata
2011 Rande u přepážky
2009 Dvojí identita
Krvavé ulice
Poslední noc
Smrtící parazit
Umění války 3: Odplata
2008 Columbus Day
Kód smrti
Tajná dohoda
2007 Paranoid Park
2006 Žoldáci spravedlnosti
2005 Nový svět
2004 Okrsek 49
2003 Cizinec
Díry
Osamělý mstitel
Zabiják
2002 Na pokraji smrti
Zloději z Harvardu
2001 Listopadová romance
Lovec policajtů
Profesionál
2000 Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
1998 Patriot
Vše, co povznáší (TV film)
1997 Stíhání
Touch
Tváří v tvář
Černá kavalérie (TV film)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Tecumseh (TV film)
1994 Siringo (TV film)
Velký závod
Vesmírné tajemství (TV film)
Vezmi mě znovu domů (TV film)
1993 Přetržené řetězy (TV film)
Silent Tongue
Tombstone
Ve vlastním zájmu (TV film)
1992 Bouřlivé srdce
1991 Nebezpečná hra na vojáky
Runestone
1990 Tanec s vlky
Větrný démon
1989 Malá monstra

TV seriály

2020 The Good Lord Bird (TV seriál)
Last Words (E07)
Jesus is Walkin' (E06)
Hiving the Bees (E05)
další epizody (7)
2017 Manhunt (TV seriál)
USA vs. Theodore J. Kaczynski (S01E08)
Lincoln (S01E07)
Ted (S01E06)
další epizody (8)
2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (E08)
Karneval duší (E07)
Jeho skutky se rozletěly (E06)
další epizody (8)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky