foto

Krzesimir Dębski

  • nar. 26.10.1953 (65 let)
    Wałbrzych, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 1
2013 Polská sibiriáda
2012 Sztos 2
2011 Varšavská bitva 1920
2009 Kouzelný strom
2007 Ranczo Wilkowyje
2006 Szatan z siódmej klasy
2003 Staré báje vikingů
2002 Sfora: Bez litości
2001 100 minut prázdnin (TV film)
Pieniądze to nie wszystko
Pouští a pralesem (TV film)
Stacja
Tam i z powrotem
2000 Král sokolů
1999 Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
Ohněm a mečem
1997 Ciemna strona Wenus
Kochaj i rób co chcesz
Prostytutki
1996 Autoportret z kochanką
Matka swojej matki
1994 Oczy niebieskie
1993 Czlowiek z...
Hollow Men, The
Kolos
Szwadron
Zegnaj, Rockefeller (TV film)
1991 V.I.P.
1990 Mów mi Rockefeller
Zlodziej (TV film)
1988 Alchemik
Opowiesc Harleya
1987 Kingsajz
Zázračné dítě
1985 Medium

TV seriály

2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (13)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2006 Ranczo (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1992 Aby do switu... (TV seriál)

Dokumentární

2018 Niepodległość
2007 Bialoruski walc

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(31)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace