foto

Krzesimir Dębski

  • nar. 26.10.1953 (66 let)
    Wałbrzych, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 1
2013 Polská sibiriáda
2012 Sztos 2
2011 Varšavská bitva 1920
2009 Kouzelný strom
2007 Ranczo Wilkowyje
2006 Szatan z siódmej klasy
2003 Staré báje vikingů
2002 Sfora: Bez litości
2001 100 minut prázdnin (TV film)
Pieniądze to nie wszystko
Pouští a pralesem (TV film)
Stacja
Tam i z powrotem
2000 Král sokolů
1999 Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
Ohněm a mečem
1997 Ciemna strona Wenus
Kochaj i rób co chcesz
Prostytutki
1996 Autoportret z kochanką
Matka swojej matki
1994 Oczy niebieskie
1993 Czlowiek z...
Hollow Men, The
Kolos
Szwadron
Zegnaj, Rockefeller (TV film)
1991 V.I.P.
1990 Déjà vu
Mów mi Rockefeller
Zlodziej (TV film)
1988 Alchemik
Opowiesc Harleya
1987 Kingsajz
Zázračné dítě
1985 Medium

TV seriály

2016 Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Ochotnicza straż kobiet (S10E12)
Klauzula sumienia (S10E11)
další epizody (13)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (13)
Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (13)
2014 Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (13)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
další epizody (13)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (13)
2009 Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (13)
2008 Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (13)
2007 Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Siła władzy (S02E11)
další epizody (13)
Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Fiołki piękniejsze od diamentów świata (E07)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
DAN.AL.INF.C.III. 10-11... - Uff!!! (E05)
další epizody (7)
2006 Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Honor gminy (S01E12)
Wspólny wróg (S01E11)
další epizody (13)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Tajemnica Sagali (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1992 Aby do switu... (TV seriál)

Dokumentární

2018 Niepodległość
2007 Bialoruski walc

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)