foto

Armand Amar

  • nar. 1953
    Jeruzalém, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Innan vintern kommer
Les Bonnes intentions
Mia et le lion blanc
Talvez Uma História de Amor
2017 Bella a Sebastián 3 - Přátelé navždy
Hamsou-el-rimal
L'École buissonnière
Z Paříže do Paříže
2016 L'histoire de l'amour
La promesse du feu (TV film)
2015 Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje
Une mère en trop (TV film)
Vůně mandarinky
2014 24 jours
Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils (TV film)
Slavík
2013 Bella a Sebastián
Crime d'État (TV film)
Má vlast
Pour une femme
Tisíckrát dobrou noc
2012 Co den dluží noci
Kapitál
Můj sladký oranžovník
2011 La Source des femmes
Svobodní
Tu seras mon fils
2010 AO: Poslední neandrtálec
Comme les 5 doigts de la main
Mimo zákon
2009 Koncert
Londýnská řeka
Ráj na západě
2008 La jeune fille et les loups
Nehanebné lásky Françoise Sagan
2007 Cartouches gauloises
Comme ton père
2006 Cesta
Den vítězství
Mon colonel
Právo na smrt (TV film)
Za to může Fidel
2005 Bab'Aziz
Jdi, žij a někým se staň
Sekera
2004 Spící dítě
2002 Amen.
1997 Miracle à l'Eldorado (TV film)

TV seriály

2018 Maman a tort (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 La main du mal (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Une chance de trop (TV seriál)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)

Dokumentární

2017 La Quête d'Alain Ducasse
Maroko z výšky (TV film)
2016 La Vallée des loups
2015 Země (TV film)
Člověk
2014 Karikaturisté: pěšáci demokracie
Středozemní moře - moře nás všech (TV film)
2012 Eine Art Liebe
2009 Home
Moi, Van Gogh
2006 Země krásná neznámá (TV seriál)
2004 La Terre vue du ciel
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace