foto

George Barris

  • nar. 20.11.1925
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 5.11.2015 (89 let)
    Encino, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Firebird tornádo
1982 The Junkman
1979 Smokey and the Hotwire Gang
1978 Disco Fever
Mag Wheels
1977 Supervan
1969 Winner, The

TV seriály

2000 The Final Day (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Batmobile (TV film)
2002 Living Famously (TV seriál)
1988 Forever James Dean
1987 Biography (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1960 Juke Box Racket

Host

TV pořady

2010 Hledači pokladů (TV pořad)
2005 Girls Next Door, The (TV pořad)
1998 E! Mysteries & Scandals (TV pořad)
1986 Late Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky