foto

Rebecca Jenkins

  • nar. 1959
    Innisfail, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Fathers & Sons
Pouto mlčení (TV film)
2009 Cole
2006 Hříchy minulosti (TV film)
2005 Supervulkán (TV film)
Whole New Thing
2004 10,5 stupně (TV film)
Pět starých známých (TV film)
Wilby Wonderful
2003 Republic of Love, The
2002 Interstate 60
Marion Bridge
Past Perfect
2001 Nenechám tě odejít (TV film)
Sex, lži a posedlost (TV film)
2000 Andělé na pálce (TV film)
Jdi za svou hvězdou (TV film)
1998 Podezřelý cizinec (TV film)
1996 Legenda o Ruby Silver (TV film)
1994 Sklizeň (TV film)
1992 Bob Roberts
Split Images (TV film)
Till Death Us Do Part (TV film)
1991 Advokát chudých (TV film)
Clearcut
South of Wawa
1989 Sbohem, blues
1988 Cowboys Don't Cry
Jane Siberry: I Muse Aloud
Rodinný sraz

TV seriály

2006 Lovci duchů (TV seriál)
Víra (S01E12)
2005 Godiva's (TV seriál)
Na Západ (TV seriál)
Dreams and Schemes (E03)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)
2002 Zločin srdce (TV seriál)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Pozorovatel (S06E06)
1996 Black Harbour (TV seriál)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)
1992 X-Men (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Old Lady Lloyd (S01E05)

Dokumentární

1992 Mountain Gorilla
1990 Famine Within, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky