foto

Charles Porlier

  • nar. 1961
    Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Christmas Under the Stars (TV film)
Road to the Lemon Grove
2018 Alfa
Aliens Ate My Homework
2017 Final Vision (TV film)
2016 Obr Dobr
Star Trek: Do neznáma
Warcraft: První střet
2015 Hyena Road
2010 November Christmas (TV film)
To byl zítra flám
Twilight sága: Zatmění
Wolfsbergská bestie (TV film)
2004 Connie a Carla
Moje sestra vlkodlak 2
2003 X-Men 2
2002 Od dveří ke dveřím (TV film)
Santa Claus 2
Skryté hlasy (TV film)
Vánoční příběh (TV film)
2001 13 duchů
Replikant
2000 6. den
Falešná hra
Mise na Mars
The Specials
1999 Atomový vlak (TV film)
Dvojí obvinění
Vikingové
Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1998 Utajená krása (TV film)
1997 Hvězdná brána: Děti bohů (TV film)
Intensity (TV film)
Pan Magor
1996 Generation X (TV film)
Temný úplněk
Titanic (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Kissinger and Nixon (TV film)
1994 My Name Is Kate (TV film)
1993 Moje cudzie deti (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Shame (TV film)
1991 Pokrevní bratři (TV film)
Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
Úlovek z Beverly Hills
1989 Příbuzní
1988 Pitevní stůl (TV film)
1986 Hyper Sapien: People from Another Star
Killer Party
Výstup
1983 Chautauqua Girl

TV seriály

2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
The Royal Court (S02E09)
Forest Through the Trees (S02E08)
další epizody (9)
2013 Zločin (TV seriál)
Krysař (S03E12)
Odteď dál (S03E11)
Šest minut (S03E10)
další epizody (12)
2012 Halo 4 - film (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (13)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Pohřešovaný (S01E11)
další epizody (13)
2002 Uneseni (TV seriál)
Údržba (E05)
Zkouška ohněm (E04)
Velká naděje (E03)
další epizody (5)
1998 It's True (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Mezi světlem a tmou (S01E04)
Zrovnoprávnění (S01E03)
Nepřítel uvnitř (S01E02)
Krajní meze (TV seriál)
Proud vědomí (S03E05)
Poslední večeře (S03E04)
1993 Cobra (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Sportovní klání (S06E12)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky