foto

Eric Mason

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2004 Calcium Kid
2000 Zlaťák
1996 Tiré à part
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1986 Zázračný lékař
1985 Out of the Darkness
1979 Ffolkes
Zlaté stoky
1976 Fešáci
Yellow Dog
1974 Black Starlet
Ohrožení Britannicu
1973 Mackintoshův člověk
The Love Girl and the Innocent (TV film)
1971 The Blood on Satan's Claw
1968 Limbo Line, The
1966 451° Fahrenheita
Člověk pro každé počasí
1964 Rattle of a Simple Man
1946 Dual Alibi
1943 Setkání ve tmě

TV seriály

2004 Moře duší (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Fox (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Law and Order (TV seriál)
1976 Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
Picture of Katherine Mansfield, A (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace