foto

Patricia Franklin

  • nar. 1942
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2004 Soumrak mrtvých
1976 Carry On England
1975 Carry On Behind
1974 Pouto nejsilnější (TV film)
1973 Carry On Girls
1972 Bless This House
1970 Carry On Loving
1969 Carry On Camping

TV seriály

2004 Black Books (TV seriál)
Cestopisec (S03E05)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Sam (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace