foto

David Morlet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Coup de Foudre à Bora Bora (TV film)
Les Enfants du secrets (TV film)
2013 Home Sweet Home
2009 Nemrtví
2007 Morsure

TV seriály

2016 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Catharsis (S01E08)
La Proie (S01E07)
L'Epreuve du feu (S01E06)
další epizody (8)
2015 Contact (TV seriál)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Au nom du fils (S02E02)
2013 No Limit (TV seriál)
Mort ou vif (S02E04)
Braquage à la marseillaise (S02E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Home Sweet Home
2009 Nemrtví

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Viande d'origine française (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace