foto

Jane Walker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Patient Zero
Školní nářez
2015 Absolutely Anything
Vzmuž se
2014 Zuřivá salsa
2013 U Konce světa
2012 Bídníci
2011 Paul
Útok na věžák
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2007 Hell Bent for Leather
Jednotka příliš rychlého nasazení
Maraton lásky
2006 Berry's Way (TV film)
Pinochet in Suburbia (TV film)
2005 Ústav
2004 Soumrak mrtvých
2002 Začalo to v kuchyni
2001 Mumie se vrací
1999 Mumie
1998 Merlin (TV film)

TV seriály

2019 Pennyworth (TV seriál)
The Landlord's Daughter (S01E02)
Pilot (S01E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
Zvony (S08E05)
Poslední ze Starků (S08E04)
další epizody (6)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Za Zdí (S07E06)
Východní hlídka (S07E05)
další epizody (7)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Nikdo (S06E08)
další epizody (10)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (10)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (10)
2012 Vera (TV seriál)
Sandancers (S02E04)
A Certain Samaritan (S02E03)
Silent Voices (S02E02)
další epizody (4)
2011 Vera (TV seriál)
Little Lazarus (S01E04)
2009 Free Agents (TV seriál)
2008 Harley Street (TV seriál)
2007 Peter Serafinowicz Show, The (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Muži bez žen (S02E06)
Kouř a zrcadla (S02E05)
Večeře (S02E04)
další epizody (6)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
Time Trumpet (TV seriál)
2005 Man Stroke Woman (TV seriál)
2004 The Grid (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Posh Nosh (TV seriál)
The Key (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Zasloužená dovolená (S02E06)
Pozdrav slunci (S02E05)
Machr (S02E03)
další epizody (5)
2000 Black Books (TV seriál)
Sbohem, domove! (S01E06)
Bezpečnostní dveře (S01E05)
Okno (S01E04)
další epizody (6)
1999 Spaced (TV seriál)
Epiphanies (S01E06)
Chaos (S01E05)
Battles (S01E04)
další epizody (6)
1997 Harry Hill (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
1993 The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
1992 Haló, haló! (TV seriál)
Konec války (S09E06)
Golfový klub (S09E05)
Rybářská přehlídka (S09E04)
další epizody (6)
1990 Letopisy Narnie - Stříbrná židle (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)

TV pořady

1964 Top of the Pops (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1972 The Befrienders (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Spoils of Poynton, The (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky