foto

Ben Stein

  • nar. 25.11.1944 (74 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hurá na fotbal
2002 Most Outrageous Game Show Moments, The (TV film)
Santa versus Sněhulák 3D
2001 Agent Bílá krvinka
1999 Animaniacs: Wakko's Wish
1998 Casper a Wendy (TV film)
Muži v bílém (TV film)
Snídaně s Einsteinem (TV film)
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Od ucha k uchu
Santa vs. the Snowman (TV film)
1996 Domácí vězení
1995 Casper
Rapsodie v Miami
1994 Maska
Moje druhá láska
Mr. Write
Sám doma a bohatý
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Dave
Day My Parents Ran Away, The (TV film)
Dennis - postrach okolí
Mladej a já
1992 Líbánky v Las Vegas
Mastergate (TV film)
1991 Bublifuk
1989 Krotitelé duchů II
Vlčí doupě
1988 Frankenstein General Hospital
1987 Letadla, vlaky, automobily
1986 Volný den Ferrise Buellera
1984 The Wild Life

TV seriály

2009 Griffinovi (TV seriál)
Family Goy (S08E02)
2002 Griffinovi (TV seriál)
Jak je nutné míti Weinsteina (S03E22)
2001 Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Comeback (S08E13)
1996 Bruno the Kid (TV seriál)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Freakazoid! (TV seriál)
Maska (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Doctor of Horror (S06E12)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Requiem za mrtvého briarda (S10E03)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Otevření Smash klubu (S07E08)
1991 Báječná léta (TV seriál) - herec, a.z.
Pohled zpátky (S04E23) - a.z.
Konec školy (S04E22)
Rozchod (S04E11)
MacGyver (TV seriál)
Poctivec Abe (S07E01)
1990 Báječná léta (TV seriál)
Medová Madeline (S04E05)
Stěhování (S03E23)
Večírek (S03E17)
další epizody (4)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Uhřík (S03E08)
Válčíme s mámou (S03E04)
Konečně prázdniny (S02E17)
další epizody (5)

Dokumentární

2008 Expelled: No Intelligence Allowed
2007 Fired!
2003 New Face of Late Night TV, The (TV film)
2002 Last Editor, The (TV film)
Pet Star (TV seriál)

TV pořady

2004 Celebrity Blackjack (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 Starz! 10th Anniversary (TV pořad)
2000 Cavuto on Business (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
Turn Ben Stein On (TV pořad)
1998 Match Game (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1988 Povzbuzení - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace