foto

Lika Minamoto

  • nar. 1982
    Tokyo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Láska bez bariér
2012 30° couleur
2011 Jako doma (TV film)
Láska a modřiny
2008 Inju, bestie ve stínu

TV seriály

2013 No Limit (TV seriál)
Braquage à la marseillaise (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace