foto

Lika Minamoto

  • nar. 1982
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kiko's Saint
2018 Láska bez bariér
2012 30° couleur
2011 Jako doma (TV film)
Láska a modřiny
2008 Inju, bestie ve stínu

TV seriály

2018 Nina (TV seriál)
Les Désenchantés (S04E07)
2015 Le Passager (TV seriál)
Oedipe (E05)
2013 No Limit (TV seriál)
Braquage à la marseillaise (S02E03)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Un cadeau de la vie (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky