foto

Shanesia Davis

  • nar. 30.9.1966 (53 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Working Man
2017 Blueprint
2008 Morning Due
2005 Pan Rosnička
2004 Life Sentence
2003 Strýček Nino
1997 Chicago Cab
1994 S vyznamenáním
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)

TV seriály

2019 Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Život a smrt ve východním Clevelandu (E07)
Pod tíhou kříže (E05)
Doznání nezletilého (E03)
další epizody (4)
2017 Empire (TV seriál)
Fortune Be Not Crost (S04E06)
2016 Empire (TV seriál)
More Than Kin (S02E15)
Chicago Fire (TV seriál)
Lift Each Other (S05E07)
2015 Empire (TV seriál)
Dangerous Bonds (S01E05)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Warm and Dead (S01E13)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Stone Cold (E16)
2000 Předčasné vydání (TV seriál)
Luck o' the Irish (S04E22)
Everybody Goes to Rick's (S04E21)
Time (S04E20)
další epizody (12)
1999 Předčasné vydání (TV seriál)
Run Gary Run (S04E10)
Weather Girl (S04E09)
Fatal Edition: Part 2 (S04E08)
další epizody (22)
1998 Předčasné vydání (TV seriál)
Teen Angels (S03E11)
Nest Egg (S03E10)
In Gary We Trust (S03E09)
další epizody (23)
1997 Předčasné vydání (TV seriál)
A Bris Is Just a Bris (S02E10)
A Regular Joe (S02E09)
March in Time (S02E08)
další epizody (22)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Christmas (S01E11)
The Wrong Man (S01E10)
His Girl Thursday (S01E09)
další epizody (11)
1993 Missing Persons (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 Farm Aid '97 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky