foto

Sid Krofft

  • nar. 30.7.1929 (91 let)
    Athína, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Země ztracených
1985 Patti Labelle Show, The (TV film)

TV seriály

2002 Family Affair (TV seriál)
1991 Land of the Lost (TV seriál)
1987 D.C. Follies (TV seriál)
1976 Dr. Shrinker (TV seriál)
Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
1975 The Lost Saucer (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
1970 Bugaloos, The (TV seriál)
1969 H.R. Pufnstuf (TV seriál)

TV pořady

1984 Pryor's Place (TV pořad)
1980 Pink Lady (TV pořad)
1975 Donny and Marie (TV pořad)
1971 Lidsville (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

Filmy

1972 Fol-de-Rol (TV film)

TV seriály

2017 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
The Treasure of Sigmund's Madre (E07)
Sigmund and the Sand Castle Contest (E06)
The Squid Stays in the Picture (E05)
další epizody (6)
2016 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Mutt & Stuff (TV seriál)
1976 Dr. Shrinker (TV seriál)
1975 Far Out Space Nuts (TV seriál)
The Lost Saucer (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
1970 Bugaloos, The (TV seriál)
1969 H.R. Pufnstuf (TV seriál)

TV pořady

1984 Pryor's Place (TV pořad)
1975 Donny and Marie (TV pořad)
1971 Lidsville (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Electra Woman and Dyna Girl (TV film)

TV seriály

2016 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1968 Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Florence Henderson Show (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky