foto

Alexa Maria Surholt

  • nar. 12.6.1968 (51 let)
    Erlangen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
Tatort - Ich töte niemand (TV film)
2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2009 B 96 (studentský film)
Rampelník (TV film)
2006 Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2004 Letní bouře
2003 Ganz und gar
Tatort - Atlantis (TV film)
2002 SOS Barracuda: Srdečné pozdravy z Palmy (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
2000 Matkou proti své vůli (TV film)
1996 Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)
1995 Sandmann - Duch z pohádky (TV film)

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
UFOs über dem Harz (S03E16)
Mehr Sterne als am Himmel (S03E15)
Mord im Spukschloss (S03E14)
další epizody (8)
2016 Alles Klara (TV seriál)
König der Gartenzwerge (S03E08)
Adalmars Fluch (S03E07)
Der dritte Mann (S03E06)
další epizody (8)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Wikinger und Indianer (S02E14)
další epizody (5)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
Der Brockengeist (S02E10)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
další epizody (11)
2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Tod in Lilliput (S01E15)
Die falsche Braut (S01E14)
další epizody (16)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Vom Blitz getroffen (S13E05)
Neuland (S13E03)
Morgendämmerung (S13E01)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Altlasten (S12E39)
Grenzen (S12E38)
další epizody (27)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
další epizody (28)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
další epizody (29)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
Papa Bulle (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Verpasste Zeit (S09E35)
další epizody (25)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Mann gegen Mann (S08E40)
další epizody (33)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (31)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Zurück ins Leben (S06E40)
další epizody (30)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
Morgen ist ein neuer Tag (S05E36)
další epizody (24)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bis bald, Sarah! (S04E24)
Spätfolgen (S04E19)
Du bist nicht allein! (S04E18)
další epizody (16)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzschmerzen (S03E16)
Julias Traum (S03E14)
Alte Liebe rostet nicht (S03E13)
další epizody (25)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Griechischer Wein (S02E13)
další epizody (25)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Gewichtige Probleme (S01E06)
Einer für alle, alle für einen (S01E05)
další epizody (5)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 30 Gründe, Weihnachten zu lieben

Host

TV pořady

2018 Dingsda (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky