foto

Antje Langner

  • nar. 21.3.1972 (48 let)
    Magdeburg, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Und der Zukunft zugewandt
2018 Extraklasse (TV film)
Schattengrund (TV film)
2015 Besser spät als nie (TV film)
Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
2014 Weiter als der Ozean (TV film)
Šestka táhne světem (TV film)
2013 Tatort - Machtlos (TV film)
2012 Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
Russendisko
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
Tatort - Heimatfront (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
Tatort - Hilflos (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 Frühlings Erwachen (TV film)
Kinder des Sturms (TV film)
Kuře s ušima
Ladylike - Jetzt erst recht! (TV film)
Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
2008 Die Frau aus dem Meer (TV film)
Instruktor Schmidt
Man liebt sich immer zweimal (TV film)
Mordgeständnis (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Dunkler Sommer (TV film)
Polizeiruf 110 - Farbwechsel (TV film)
2006 Hledám rodinu (TV film)
Polizeiruf 110 - Matrosenbraut (TV film)
Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
Polizeiruf 110: Vorwärts wie rückwärts (TV film)
Suche Mann für meine Frau (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
2003 Das Schönste Geschenk meines Lebens (TV film)
Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV film)
1999 Gaukler der Liebe (TV film)
Vrah mé matky (TV film)

TV seriály

2020 Die Heiland: Wir sind Anwalt (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (S02E06)
Die Witwe und das Bild (S02E05)
Tot oder lebendig (S02E04)
další epizody (6)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Memory (S09E03)
Amöbenliebe (S09E02)
Alibi (S09E01)
2019 Das Quartett (TV seriál)
Der lange Schatten des Todes (E01)
Schwester, Schwester - Hier liegen Sie richtig! (TV seriál)
Osterweiterung (S01E10)
Tiki-Micki-Party (S01E09)
Bye Bye Bein (S01E08)
další epizody (10)
Beck is back! (TV seriál)
Endstation (S02E09)
Die Lehrerin (S02E08)
Drogendealer (S02E07)
další epizody (9)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Ausbruch (S01E10)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
další epizody (8)
2017 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Freispruch (S06E06)
Überlebenstrieb (S06E04)
Störfaktor (S06E03)
další epizody (5)
2016 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Vertrauter Feind (S05E12)
Wespennest (S05E11)
Sternenstaub (S05E10)
další epizody (12)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Besuch aus der Vergangenheit (S02E15)
Bretter, die die Welt bedeuten (S02E14)
Fashion Victim (S02E13)
další epizody (7)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Ich, der Feind (S01E13)
2004 Místo činu (TV seriál)
Eine ehrliche Haut (S01E554)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Mesiáš (S03E07)
Jako Fénix (S03E05)
2000 Lexx (TV seriál)
Girltown (S03E11)
Garden (S03E09)
Tunnels (S03E07)
další epizody (4)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1995 Ulice Berlína (TV seriál)
1994 Správná dvojka (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Moje dcera Anna Franková (TV film)
Uli Hoeneß - Der Patriarch (TV film)

TV pořady

2018 Danke Deutschland! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky