foto

George 'The Animal' Steele

  • nar. 16.4.1937
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 16.2.2017 (79 let)
    Cocoa Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Boston Girls
2008 South of Heaven
2003 Spiknutí v maloměstě'
1997 Blowfish
1994 Ed Wood
1993 Pan chůva, neboli osobní strážce
1986 Bezcitní lidé

Dokumentární

2018 350 Days
2017 The Price of Fame
2009 Secret Life of Scientists and Engineers, The (TV seriál)
WWE: The Rise and Fall of WCW - a.z.

TV pořady

2013 WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad) - a.z.
1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
1995 WCW Monday Nitro (TV pořad)
1994 WWF Hall of Fame 1994 (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)
1987 WrestleMania III (TV pořad)
1986 WrestleMania II (TV pořad)
1985 WWE Saturday Night's Main Event (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace