foto

Mark de Cloe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Silk Road (TV film)
2015 Mannenharten 2
2014 Rebarbora (TV film)
2013 Mannenharten
2011 De Sterkste man van Nederland
2010 Shocking Blue
2009 Život v jednom dni
2005 Boy Meets Girl Stories #1: Smachten (TV film)
Boy Meets Girl Stories #3: Tederheid (TV film)
Valse wals
2004 Boy Meets Girl Stories #28: Alleen (TV film)
2003 Vrijdag de 14e: Wake up call (TV film)
1997 Gitanes

TV seriály

2019 Dit zijn wij (TV seriál)
2017 Voetbalmaffia (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Boy Meets Girl Stories #28: Alleen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky