foto

Sarah Haváčová

  • nar. 1.9.1990 (29 let)
    Československo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hra
2016 Ostravak Ostravski
Vymazán (studentský film)
2012 Bílé noci (studentský film)
Bratři (studentský film)
Marinka (amatérský film)
2010 Škola princů (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
2018 Profesor T. (TV seriál)
2017 Specialisté (TV seriál)
2016 Polda (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 18.12.2016  11:26

    Uživatel Cal El smazal svůj příspěvek.

    • 6.7.2011  12:17

    Uživatel Cal El smazal svůj příspěvek.

    • 29.3.2011  18:00

    Uživatel Cal El smazal svůj příspěvek.