foto

Polly Bergen

  • nar. 14.7.1930
    Knoxville, Tennessee, USA
  • zem. 20.9.2014 (84 let)
    Southbury, Connecticut, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zasažen bleskem
2006 Cesta do ráje
Dům na Bay Street (TV film)
Very Serious Person, A
2005 Early Bird (TV film)
1996 For Hope (TV film)
In the Blink of an Eye (TV film)
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
Náhradní matka (TV film)
Once Upon a Time... When We Were Colored
1994 Dovolená bez návratu (TV film)
1993 Arly Hanks (TV film)
Perry Mason: Případ věčného mládí (TV film)
1992 Lady Against the Odds (TV film)
1991 Lightning Field (TV film)
1990 Cry-Baby
Steel Magnolias (TV film)
1989 My Brother's Wife (TV film)
Sářina noční můra (TV film)
1988 Addicted to His Love (TV film)
Předurčena k vraždě (TV film)
1987 Chlap na míru
1984 Velvet (TV film)
1982 Zrozena jen ke kráse (TV film)
1981 Tvář za milión dolarů (TV film)
1978 How to Pick Up Girls! (TV film)
1977 Telethon (TV film)
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
1974 Death Cruise (TV film)
1967 Průvodce ženatého muže
1964 Kisses for My President
1963 Později, miláčku!
The Caretakers
1962 Belle Sommers (TV film)
Mys hrůzy
1953 Arena
Cry of the Hunted
Escape from Fort Bravo
Fast Company
Half a Hero
1952 The Stooge
1951 That's My Boy
Warpath
1950 At War with the Army
Muži
1949 Across the Rio Grande
Champion

TV seriály

2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Stíny minulosti (S07E14)
Ještě jsem tady (S07E13)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Haló, haló (S05E12)
Každý potřebuje domov (S05E11)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávná minulost (S04E08)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
Neboj se, já už to vím (S04E06)
další epizody (6)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Čas idylického štěstí (S05E07)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Fakulta plná skandálů (S02E04)
1983 Hotel (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 The Elgin Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2004 War & Remembrance: Behind the Scenes

Host

TV pořady

1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
To Tell the Truth (TV pořad)
Washington Square (TV pořad)
1954 The Blue Angel (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
Your Hit Parade (TV pořad)
1949 Arthur Godfrey and His Friends (TV pořad)
Cavalcade of Stars (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky