foto

Nicola Duffett

  • nar. 22.1.1963 (56 let)
    Portsmouth, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rémi sans famille
2017 My Name Is Lenny
2016 Krish and Lee
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2008 Dustbin Baby (TV film)
2007 Stuart: Život pozpátku (TV film)
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
Pollyanna (TV film)
2002 Pavouk
1997 Fixlování
Food of Love
Our Boy (TV film)
1995 Mad Dogs and Englishmen
1992 Rodinné sídlo

TV seriály

2018 Collateral (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 The Coroner (TV seriál)
The Beast of Lighthaven (S02E04)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Příští ráno (S03E02)
2006 Torchwood (TV seriál)
Random Shoes (S01E09)
2003 New Tricks (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1990 Jupiter Moon (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2002 History of Hardcore, The (TV film)
1994 Cyborg přichází (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace