foto

Camilla Power

  • nar. 13.11.1976 (42 let)
    Cork, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Turnaj zabijáků
2004 Not Only But Always (TV film)
2003 Byron (TV film)
Hornblower III - Povinnost (TV film)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Prkna, jež znamenají smrt (TV film)
Sparkhouse (TV film)
2000 Uctívači temnot
1998 Echo, The (TV film)
1997 Stone Cold
1996 Treasure Seekers (TV film)
1994 Malý bílý koníček
1988 Letní příběh

TV seriály

2013 Otec Brown (TV seriál)
Apollónovo oko (S01E05)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
Zaměněná těla 1 (S07E03)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
2011 Injustice (TV seriál)
2008 Harley Street (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
From Out of the Rain (S02E10)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 Trevor's World of Sport (TV seriál)
2002 Druhá míza (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fish (TV seriál)
1999 Up Rising (TV seriál)
1998 Slap! - Love, Lies and Lipstick (TV seriál)
1997 Beck (TV seriál)
Grand, The (TV seriál)
Underworld (TV seriál)
1995 My Secret Summer (TV seriál)
1994 Malý bílý koníček (TV seriál)
1993 Bonjour la Classe (TV seriál)
1990 Letopisy Narnie - Stříbrná židle (TV seriál)
1989 The Manageress (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace