foto

Marsha Hunt

  • nar. 17.10.1917 (101 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Empire State Building Murders (TV film)
2006 Chloe's Prayer
1981 Terror Among Us (TV film)
1972 Jigsaw (TV film)
1971 Johnny si vzal pušku
1969 Fear No Evil (TV film)
Heads
1960 The Plunderers
1959 Blue Denim
1957 Back from the Dead
Bombardéry B-52
Legenda o ztraceném
1956 No Place to Hide
1954 Diplomatic Passport
With This Ring
1952 Actor's and Sin
The Happy Time
1949 Hádanka
Mary Ryan, Detective
Take One False Step
1948 Raw Deal
The Inside Story
1947 Carnegie Hall
Smash-Up: The Story of a Woman
1946 A Letter for Evie
1945 The Valley of Decision
1944 Bride by Mistake
Music for Millions
None Shall Escape
1943 Cry 'Havoc'
Lidská komedie
Lost Angel
Pilot #5
Thousands Cheer
1942 Joe Smith, American
Kid Glove Killer
Panama Hattie
Seven Sweethearts
The Affairs of Martha
1941 Cheers for Miss Bishop
I'll Wait for You
Pošlapané květy
The Penalty
Trial of Mary Dugan, The
Unholy Partners
1940 Ellery Queen, Master Detective
Flight Command
Irene
Pýcha a předsudek
Women in Hiding
1939 Joe and Ethel Turp Call on the President
Long Shot
Morálka na dovolené
Rhumba Rhythm at the Hollywood La Conga
Star Reporter
These Glamour Girls
Winter Carnival
1938 Come On, Leathernecks!
1937 Annapolis Salute
Born to the West
Její milionář
Murder Goes to College
Thunder Trail
1936 College Holiday
Desert Gold
Easy to Take
Gentle Julia
Hollywood Boulevard
The Accusing Finger
The Arizona Raiders
1935 The Virginia Judge

TV seriály

1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Honba za mládím (S01E15)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 The Mississippi (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
ZZZZZ (S01E18)
The Twilight Zone (TV seriál)
Spur of the Moment (S05E21)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Channing (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Grand Jury (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Peck's Bad Girl (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1957 Panic! (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2014 Marsha Hunt's Sweet Adversity
2008 Dalton Trumbo: From A-List to Blacklist
1988 The Making of a Legend: Gone with the Wind (TV film)
1940 Hollywood: Style Center of the World - a.z.

TV pořady

1950 Your Show of Shows (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace